Uşak Valisi Naci Aktaş, Banaz Kaymakamı Cuma Emeç ve Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, şehit ve gazi aileleriyle iftar yemeğinde buluştu.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Semiz ve İl Müftüsü Burhan Çakır'ın da katıldığı iftar programında bir konuşma yapan Vali Naci Aktaş, "Daha güçlü bir Türkiye inşa etmek için her zaman var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Şehitlerimizin aziz hatırasına sahip çıkmak, gazilerimizin ve değerli ailelerinin yanında olmak, bizim en kutsal görevlerimizden biridir." dedi.
Uşak Valisi Aktaş, şehit ve gazilerin gösterdiği kahramanlık ile cesaretin kendilerine ilham verdiğini belirtti. Öte yandan Vali Aktaş ve beraberindekiler, şehit aileleri ve gazilerle sohbet ederek taleplerini dinledi.
İl Müftüsü Burhan Çakır, Ramazan ayı nedeniyle ve şehitlerin ruhu için dualar okudu.