Atapark’taki meydana kurulan dev çadırların alışveriş çadırı olacağı belirtilirken, mübarek Ramazan ayında akşam ve sabah saatlerinde burada yürüyüş yapan vatandaşların alanı kısıtlandı.

Aynı zamanda Atapark meydanında akşam saatlerinde bisiklet binen çocukların da alanları kısıtlanırken, bu bölgede yoğunluğun artması, mevcut esnafın işlerine de zarar verecek gibi görünüyor.

Ataprak222

Daha önceki tecrübeler, Atapark’ta tezgah açanların büyük bölümü Uşak dışından esnaftan oluştu. Söz konusu durum, kentteki mevcut esnafın işlerini sekteye uğratırken, burada yapılan gürültülü etkinliler, civarda ikamet edenleri de rahatsız ediyor.

Atapark, son yıllarda sürekli pazaryeri gibi kullanılırken vatandaş da bu tür uygulamalardan sıkılmış ve bunalmıştı. Gelen tüm belediye yönetimlerinin aynı zihniyeti sürdürmesi, kentin en işlek ve gözde noktasının amacının dışında kullanılmasına yol açıyor.

Editör: Berkay Özyayla